sâmbătă, 14 iunie 2014

Tastaturi iluminate gaming

    Daca faci parte din categoria persoanelor pasionate de jocuri pe calculator, un accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca in lupta cu inamicii e o tastatura eficienta de gaming si nu in ultimul rand iluminata. Iti voi prezenta in continuare cele mai bune tastaturi gaming care sunt disponibile acum pe piata.

http://bit.ly/1urrMBT
http://bit.ly/1urrMBT    Cea mai buna tastatura raportata la pret/calitate in special pentru cei care nu dispun de un buget extraordinar de mare e cea de la A4TECH,  A4tech Bloody B120 o tastatura ce ofera toate functiile unei tastaturi obisnuite cu fir.
O tastatura excelenta pentru gaming, raport pret/calitate excelent. Recomand! 
     
Bloody B120 este o tastatura robusta cu design placut, iluminarea tastelor pe 5 nivele, posibilitatea de blocare tasta win (foarte util in jocuri), functii multimedia, cablu lung flexibil imbracat in material textil (ca la fierul de calcat), "cleste" de scos tastele (pentru inlocuirea tastelor WSAD rosii cu cele negre ce vin in pachet, si nu numai.
    Poate fi achizitionata la un pret de numai 129 RON

                        CUMPARA AICI

 
 


            Aceia dintre voi care cauta ceva mai sofisticat se pot orienta catre Tastatura SteelSeries Apex RAWVine in doua cutii, prima cutie contine informati referitoare la tastatura , a doua este inca o cutie neagra ceea ce da o nota de profesionalism din partea celor de al steelseries. Inauntru veti gasi tastatura cu cablu simplu si cam de 1 m, un ghid de utlizare (nu are limba romana) , doua picioruse pentru a ajusta inaltimea tastaturi, si un sticker cu sigla steelseries.



         Pro: Este o tastatura destul de buna pentru gaming. Tastele se pot apasa usor in timpul unui joc fara a necesita sa te tot uiti in tastatura sa vezi ce tasta sa apesi. Tastele sunt foarte dinamice si se apasa extrem de usor. Tastele sunt luminate cu o lumina alba simpla foarte relaxanta pe timpul sesiunilor de joc in timpul nopti. Poti ajusta cat de tare sa lumineze tastatura ceea ce mie mi se pare foarte awsome. Space barul face diferenta in joc asta va pot zice sigur deoarece este scurt si lat (ca in imagine) iar cand esti cu mana pe tastele A,S,D,W iti este foarte usor sa apesti tasta space care este acesibila. Are un rest plam foarte confortabil. Pentru mine personal acel rest palm imi vine foarte bine pentru ca eu am mana mai scurta si ii confortabil cand joci mai multe ore sa iti odihnesti mana pe acel rest palm. 
         Contra: Daca aveti spatiu putin pe birou va recomand sa va faceti rost de spatiu pe birou deoarece este o tastatura destul de masiva si mare. Sagetile care sunt facute pentru a juca in diagonala eu personal nu le folosesc si nici nu imi plac. Daca aveti de scris mai mult va trebui sa fiti mai atenti pentru ca tastele cu litere intr-un oarecare fel sunt mai adunate la un loc iara spatiul de scriere este mai mic. Pretul de achizitie este de 289 RON


                                     CUMPARA AICI

      Si daca tot nu am reusit sa va conving cu aceste modele puteti opta pentru tastatura Razer Battlefield 4 BlackWidow
 
    Mie personal imi place foarte mult acest model atat din punct de vedere al performantelor cat si design insa pretul e un pic mai piperat 759 RONTehnologia tastelor mecanice a seriei Razer BlackWidow ofera o experienta tactila deosebita prin luminarea acestora. Iluminarea tastelor iti ofera posibilitatea de a fi in avantaj fata de competitie.