luni, 28 decembrie 2015

Allview P6 Life pret si specificatii

        Allview P6 Life este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui telefon ieftin de buget foarte bine dotat din punct de vedere tehnic. 
        Display-ul unul de buna calitate ce masoara in diagonala 5 inchis suporta o rezolutie de pana la 1280 x 720 pixeli. Atunci cand il veti scoate din cutie veti observa ca vine cu folie protectie ecran direct aplicata pentru a-l proteja impotriva zgarieturilor. Culorile sunt foarte bine definite, saturate si se vad foarte bine chiar si atunci cand il expuneti intr-un mediu cu foarte multa lumina. 
         Sunetul stereo livrat de catre difuzorul de pe spate este unul destul de bun dar nu extraordinar. As fi vrut totusi un bas mai proeminent si mai putin distorsionat la volum maxim, dar daca nu sunteti foarte exigent din acest punct de vedere consider ca se aude decent.
         Performantele tehnice sunt asigurate de catre procesorul Quad Core de la MediaTek tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb care poate fi suplimentat prin atasarea unui card de memorie MicroSD de pana la 32 Gb. Toate specificatiile amintite mai sus il recomanda ca fiind un gadget perfect pentru a rula jocuri si aplicatii de ultima generatie care necesita resurse destul de multe in cele mai bune conditii.Deasemenea poate fi folosit si in conversatii pe Skype Vine preinstalat cu sistemul de operare Android 4.4.2 Jelly Bean. 
         Camera foto principala cu LED flash are un senzor optic de 8 MP si ofera multe functii interesante de editare foto si moduri de fotografiere. Deasemenea pentru iubitorii de selfie-uri acesta este dotat si cu o camera foto secundara de 2 MP. 
         In ceea ce priveste partea de conectivitate acesta suporta internet prin Wi-Fi, conexiuni 3G, dispune de suport pentru doua cartele Dual SIM, transfer fisiere prin bluetooth 4.0 si A-GPS. Bateria de 1750 mAh iti va asigura o autonomie de cel mult doua zile in conditii de utilizare medie. 


Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon accesibil ca pret, dotat cu majoritatea functiilor de care poate vei avea nevoie zi de zi: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de consistenta: Verifica pret redus