vineri, 21 octombrie 2016

Anvelope si cauciucuri de iarna ieftine

       Acum ca vine sezonul de iarna noi soferii suntem in cautarea celor mai bune anvelope de iarna care sa ne protejeze impotriva problemelor care or sa apara in trafic odata cu inghetarea covorului asfaltic. Desigur n-ar fi asta o problema daca ai circula pe distante mici dar mai este si faptul ca este reglementat prin lege ca odata ce esti prins in trafic fara cauciucuri adecvate sezonului de iarna, risti sa primesti amenzi destul de mari, aproape cat ar costa un set complet de anvelope. 
      Asa ca e bine sa fii prevazator din timp si sa iti echipezi masina inca de pe acum, ma ales ca inca nu e atat de aglometat pe la service-urile auto.
      Daca esti in cautarea unor avnelope noi, care sa nu te coste o avere, iti recomand sa le achizitionezi de la eMag, mai ales ca au o gama foarte variata de modele de unde poti alege iar transportul este gratuit. Pentru a te ajuta in alegere, exista pe site un sistem avansat de selectie model pe baza diametrului anvelopei, asa ca daca stii aceasta valoare care se potriveste pentru masina ta e simplu sa alegi modelul dorit. Te invit sa incerci si tu aici: Vezi oferte si reduceri anvelope.
      In plus unele modele de la Michelin si CrossClimate beneficiaza si de instalare gratuita in service-urile autorizate, pentru o perioada de timp limitata: Vezi disponibilitate oferta