vineri, 2 iunie 2017

Televizor LED Star-Light 65DM5500 - imagini clare pe un ecran de 165 cm

       Star-Light 65DM5500 este unul dintre televizoarele de mari dimensiuni de pe la noi, un model care se preteaza perfect in cazul in care iti doresti un dispozitiv media de calitate, pe care sa il expui intr-un restauranl, hol al unei pensiuni/restaurant, sau de ce nu la tine acasa, daca detii un living spatios. Este un model care beneficiaza de un design destul de simplu, dar bine structurat, este subtire, iar ceva doua picioruse pozitionate in zonelele laterale ii ofera o fixare buna pe pozitie, indiferent de situatie. 

Ecran mare - dar acum sa vedem ce caracteristici poseda:

     Cei 165 cm - folosesc o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli - o rezolutie destul de intalnita la multe modele pe piata, suficient de buna daca e sa luam in considerare ca chiar si acum transmisiunile prin cablu sunt in format SD si HD. 
     Televizorul beneficiaza si de functie monitor - il poti conecta cu usurinta prin cablu HDMI sau VGA la un PC, si apoi reda continut dupa bunul plac.
     - unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade -  indiferent de zona de unde il vei primi, televizorul nu da impresia de ecran care lucreste, detaliile fiind un aspect destul de important. 
     - timpul de raspuns de 6.5 ms - televizorul reactioneaza rapid si transmite fara sa aiba intreruperi toate informatile pe ecranul de 165 cm. Este un detaliu important care se vadea ca diferenta in cazul transmisiilor de evenimente sportive sau filme de actiune
      - Imaginile sunt active pe ecran avand urmatoarele caracteristici de redare: luminozitate 250 cd/mp, contrast natic 5000:1 si aspect imagine 16:9.


2. Calitate sunet

     La un asa televizor de dimensiuni mari, am fi preferat un sistem audio integrat mai puternic, cei 20 W fiind suficienti doar in cazul in care il vei folosi in apartament. Se pate rezolva aceasta problema prin achizitionarea aditionala a unui sistem audio extern.

 3. Conectivitate:

     La partea de conectivitate, putem spune ca acesta nu duce lipsa de mai nimic, este un model optimizat pentru tot felul de activitati care implica redarea dupa dispozitive externe: beneficiaza de 3 intrari HDMI, 1 port USB, intrare casti, intrare PC si Slot CI+. 

Recomandare:

        Este un televizor care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de buna zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus


                       Televizor LED Star-Light, 165 cm, 65DM5500, Full HD