luni, 25 septembrie 2017

Set Regis Stone Ideal, Set 2 tigai cu efect de piatra incinsa - Pret si pareri personale

      Romanul este unul dintre cei mai mari gurmanzi atunci cand vine vorba de mancare bine gatita acasa, asa ca atunci cand vine vorba de a achizitiona ustensile pentru bucatarie mai toti suntem in cautarea celei mai bune oferte, asa cum se intampla in cazul tigailor Regis Stone. Acestea vin la set, unul compus din doua unitati, una mai mare de diametru 28 cm si alta de diametru 20 cm, ambele construite dupa acelasi principiu al calitatii.
      Mancarea pregatita cu ajutorul acestor tigai va prinde gust mult mai bun fata de folosirea uneia conventionale deoarece acum nu mai e nevoie sa folosesti unei deoarece orice aliment ai prepara in tigaie, nu se lipeste de fund. Baza acestei tigai este din otel inoxidabil, un material creat special pentru a oferi o distributie a caldurii la interior, pentru o preparare constanta pe toata suprafata.
      Mult mai sanatos, acest procedeu permite gatirea alimentelor in sucul propriu, eliminand astfel caloriile si grasimile depuse in urma procesului de ardere al uleiului. Alimentele se vor rumeni uniform iar gustul propriu va fi mentinut mult mai bine. Efectul de piatra incinsa va pregati carnea asemenea unui la gratar, mai frageda sau mai intens, in functie de durata si preferintele dumneavoastra. 
     Daca baza tigaii este din otel, restul carcasei este din material aluminiu cu proprietatea de conductor termic foarte bun. Astfel timpul in care suprafata tigaii atinge temperatura ideala nu este unul de lunga durata. 
      Manerul de sustinere este construit dintr-un material ce permite ca acesta sa ramana rece permanent, chiar daca in jurul tigaii temperatura este una mai ridicata. Poti pune mana pe acesta fara probleme in orice moment, fara sa te arzi.
      Tigaia poate fi utilizata atat in cazul unui aragaz cat si pe o plita cu inductie, iar procesul de spalare nu este unul greoi, poti alege varianta clasica in care sa utilizezi detergent de vase si burete sau sa introduci tigaia in interiorul unei masini de spalat vase performante. 

Recomandare:
       Consider ca este un dispozitiv perfect pentru oricine doreste sa experimenteze senzatia de bine, sa mentina o circulatie sangvna buna si sa mentina un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret
       Daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus