sâmbătă, 7 octombrie 2017

Combina frigorifica Arctic AK54270+ o solutie de buget pentru tine acasa

     Cei de la Arctic au ramas fideli stilului clasic, cat mai simplu, punand in mare accentul pe calitatea procesului de racire, o conditie pe care fiecare utilizator o cauta atunci cand se gandeste sa achizitioneze o combina frigorifica pentru acasa. Daca nu esti atat de exigent, aceasta merita toata increderea, este complet de culoare alba, are un volum de 262 litri si este caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 170.5 54 x 60 cm. Calitatea usilor de a fi reversibile iti va permite sa montezi combina in orice pozitie, deschiderea usilor putand fi orientata fie spre dreapta sau spre stanga. 
     Avand in vedere ca la bloc ne intalnim destul de des cu problema spatiului sau modul in care reusesti sa duci pana la bun sfarsit urcarea pe scari a combinei, o dimensiune mai mica poate implica si alte avantaje. De exemplu fiind mai mica, consumul energetic va fi unul mai avantajos, combina fiind desigur incadrata deja in clasa A+ ce promite un consum de aprximativ 257 kW. 
     Reglarea temperaturii se face cu ajutorul unui termostat, pe mai multe trepte. Problema inghetului si a depunerii de gheata este inlaturata de faptul ca in zona de frigider sistemul de dezghetare este unul automat. Singura diferenta este in cazul congelatorului, care foloseste un sistem de dezghetare clasic, care este manual. 
      Cu un volum de 263 litri, distributia capacitatii se face astfel: pentru frigiderul care este pozitionat in zona superoara este disponibila capacitatea de 175 litri, in timp ce pentru congelator ii revin restul de 87 litri. Spatiul este unul suficient pentru o familie normala formata de pana in 4 mambrii, frigiderul contine 4 niveluri de rafturi in timp ce pentru congelator sunt doar 2 spatii separate prin rafturi. 
     Rafturile care impart spatiul in zona frigiderului sunt realizate din material sticla, rezistent la socuri si greutati de pana la 25 Kg. Acestea pot fi reasezate in spatiu astfel incat la interior sa existe mai mult spatiu pentru alimente mai voluminoase. In partea de jos se regaseste zona speciala pentru alimente si legume, care prezinta temperatura constanta si un mediu cu umiditate propice pastrarii de lunga durata. pentru fucte si legume. 
     Usor si la indemana in jurul usii se regasesc 4 suporti de usa, utili atunci cand pastrezi apa la rece sau alimente de dimensune mai mica. Raftul XXL bottle pozitionat pe usa este exclusiv dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni.
     Congelatorul este foarte bine izolat la exterior, pentru a pastra astfel o racire intensa in timp cat mai scurt. Acesta cuprinde doua rafturi si are o eficienta la congelare de 4 Kg in 24 de ore. 
     In cazul unei situatii neprevazute, atunci cand curentul mai pica, e bine de stiut faptul ca combina are o autonomie de pana la 16 ore fara curent pana se dezgheata in totalitate. 
     Manevrarea alimentelor la interior este o operatiune simpla, sistemul cu becuri LED ofera tot sprijinul si lumina necesara unei bune manevrari si pe timp de noapte. Deasemenea caracteristica antibacteriana cu care sunt tratate garniturile usilor impiedica formarea de bacteri sau patrunderea acestora la interior. 

Recomandare:

      Aceasta combina este recomandarea noastra pentru casa ta, un aparat eficient construit pentru performanta, la un pret accesibil: Verifica oferta pret 

     In momentul actual, aceasta beneficiaza de o reducere consistenta, fapt pentru care iti recomand sa actionezi rapid, deoarece oferta este limitata: Verifica pret actualizat


Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, H 170.5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, Clasa A+, Alb Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, H 170.5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, Clasa A+, Alb